OFFICIEEL: Euvrard en Vercauteren blijven drie jaar langer bij OHL


Foto: © photonews 21 mei 2019 18:08

Vincent Euvrard en Frank Vercauteren namen op 8 februari de sportieve touwtjes in handen bij Oud-Heverlee Leuven. Met succes.

Het duo verzekerde de club van het behoud in 1B en tekende nu bij voor drie seizoenen. Dat staat te lezen op de clubsite.

OHL pakte twintig punten in de laatste tien wedstrijden en won play-off 3. Na afloop van die play-downs liet Euvrard nog niet in zijn kaarten kijken met het oog op volgend seizoen, maar hij blijft dus gewoon bij OHL.

OHL wil volgend jaar bovenin meestrijden in 1B en minstens play-off 2 spelen. Met Koen Persoons, David Hubert en Julien Gorius zijn er deze zomer wel heel wat ervaren pionnen einde contract. Vercauteren en co weten dus wat hen de komende weken te doen staat.

CEO Peter Willems reageerde tevreden: "We zijn blij dat we de uitstekende samenwerking met Frank en Vincent kunnen voortzetten. We rekenen erop dat we met dit duo verder kunnen gaan op de ingeslagen weg om ons gezamenlijk doel te bewerkstelligen.”

Ook Technisch Directeur Wim De Corte ziet de continuïteit als een enorm voordeel. "We starten half juni met een solide basis aan de de voorbereiding. We zijn ambitieus naar komend seizoen.”

OH Leuven
 
 
 
Reacties.