Arsenal-icoon Wenger wil weer aan het werk in de voetbalwereld, "maar misschien niet als trainer"

24 mei 2019 09:54

Intussen is het al een jaar geleden dat Arsène Wenger in de dug-out stond bij Arsenal. Het clubicoon van de Gunners zit sindsdien zonder werk en daar mag volgens hem verandering in komen.

In het begin van 2019 werd Arsène Wenger vaak gelinkt aan PSG. Hij zou er de nieuwe sportieve baas worden, maar uiteindelijk draaide het op niets uit. Sindsdien is het wat stil rond de 69-jarige Fransman.

"Ik dacht dat ik snel weer als manager aan de slag zou gaan, maar ik heb ook wel genoten van het feit dat ik wat afstand heb genomen. Jullie zullen me nog wel terugzien in de voetbalwereld, maar als manager... dat weet ik niet", zei hij op de lancering van een reclamecampagne waaraan hij verbonden is.

"Ik heb heel wat werk voor het goede doel gedaan. Het deed me ook wel goed om minder onder stress en minder in de schijnwerpers te staan. Het is minder intens, maar ik heb wel een betere kijk op de dingen. Ik zie de fouten die managers maken, maar ik betaal er de prijs niet voor."

"In de nabije toekomst ga ik mijn beslissing maken. Voetbal is nog steeds mijn passie. Ik zal er snel weer staan, maar ik weet alleen nog niet in welke rol", besloot Wenger.

 
Europa League \\ Arsenal
 
 
 
Reacties.