Bart Verhaeghe in de wolken met de komst van Clement: "Gedreven professional met een groot hart voor Club Brugge"

24 mei 2019 17:18

Het had heel wat voeten in de aarde, maar Club Brugge is er toch in geslaagd om Philippe Clement naar Jan Breydel te halen. Hij keert terug naar de club waar hij succesvol was als speler en assistent-coach.

En dat heeft een grote rol gespeeld in de keuze van Clement. "Ik wil de kroon op het werk zetten door bij Club Brugge prijzen te pakken als hoofdcoach", zei Clement op de webstek van blauw-zwart bij zijn aanstelling.

Voorzitter Bart Verhaeghe was bijzonder blij met de komst van Clement. "Ik ben zeer verheugd en dankbaar dat Philippe terug naar Club komt. Door de jaren heen heb ik Philippe leren kennen als een gedreven professional die bijzonder verstandig aan zijn carrière heeft gebouwd."

"Hij bezit alle eigenschappen van een toptrainer en heeft een groot hart voor Club Brugge", ging de lofrede van Verhaeghe aan het adres van zijn nieuwe T1 verder. Hij deed in zijn carrière de nodige ervaring op als speler, assistent-trainer en hoofdtrainer."

"In die zin is het een logische stap om nu hoofdcoach te worden van Club Brugge. Met het hele team kijken we er naar uit om samen met Philippe te werken aan een mooie toekomst bij de schoonste Club van het land", besloot Verhaeghe.

Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.