"Hartzeer als ik naar hem kijk": Club Brugge en Zulte Waregem lieten Osimhen (de man van 15 miljoen) vorige zomer schieten

24 mei 2019 10:12

Charleroi kan straks een bijzonder goeie deal doen. Als ze de aankoopoptie van 3,5 miljoen euro in het huurcontract van Victor Osimhen lichten, dan kan hij straks voor een veelvoud worden verkocht.

En dat zullen Club Brugge en Zulte Waregem met lede ogen mogen aanschouwen, want beide clubs hadden afgelopen zomer de kans om de Nigeriaan op huurbasis over te nemen van Wolfsburg.

Voor Charleroi is het zelfs een dubbele winsituatie. Ze verkochten Rezaei aan blauw-zwart, dat daarna geen spits meer nodig had, voor vijf miljoen euro. Bij hun zoektocht naar een nieuwe aanvaller kwamen ze bij Osimhen terecht en die kan straks 15 miljoen euro opleveren.

Mede omdat Zulte Waregem niet eerder een overeenkomst had gesloten. "Ik heb hartzeer als ik Osimhen bezig zie bij Charleroi", zei Francy Dury over de gemiste opportuniteit in Het Nieuwsblad.

"Zulte Waregem zocht in juli een ­direct inzetbare spits en de dokters spraken bij ­Osimhen over een schouder die nog niet geheeld was na een operatie, een onzekere knie en malaria. Geen verwijt voor mijn medische staf overigens", besloot Dury.

Hannes Van Gael

Bundesliga \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.