🎥 "Woorden zijn overbodig" en "Eigenaardige gewoontes": Supporters KV Mechelen vonden wel érg bizar filmpje van Kris Wagner


Foto: © photonews 25 mei 2019 17:03

Kris Wagner hield zaterdag een vurig pleidooi tegen KV Mechelen en Waasland-Beveren. De Bondsprocureur vraagt voor beide clubs de degradatie naar 1B, maar de supporters van Malinwa vonden ondertussen een briljant filmpje van de man in kwestie.

"Op dit eigenste moment elaboreert ergens in Brussel een bepaalde persoon wellicht nogal uitgebreid en met aandacht voor de eigen persoon over het lot van een club, zijn duizenden supporters, vrijwilligers en werknemers", klonk het in de boodschap van het Malinwa Supportersorgaan. 

Hoe een gevallen motorfiets optillen?

"Rekening houden met de pleidooien van de verdediging of van tussenkomende partijen? Niet nodig... overtuigd van het eigen gelijk zal een urenlange aanklacht volgen waar u geen aandacht moet aan besteden."

De supporters van Mechelen willen de zware uitspraken aan Wagner zélf laten, maar vonden wel een bizar filmpje van Kris Wagner die uitlegt hoe je een gevallen motorfiets moet optillen. "De persoon in kwestie heeft op zijn minst een paar eigenaardige gewoontes ... Woorden zijn overbodig."

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ België \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.