"De coach was niet goed voor me": Jelle Vossen blikt in Engelse pers terug op zijn seizoen bij Club Brugge


Foto: © photonews 25 mei 2019 20:54

Jelle Vossen kende niet zijn meest gelukkige seizoen bij Club Brugge. De spits zag vanwege een blessure een groot deel van zijn seizoen in rook opgaan en ook toen hij fit was zat hij vaker op de bank dan hem lief was.

Jelle Vossen speelde één seizoen voor Middlesbrough en had daar een productieve periode. Vier jaar geleden bracht hij de club bijna terug naar de Premier League, en voor die gelegenheid stond hij de lokale pers te woord.

In het gesprek met Teesside Live blikte de Limburgse spits terug op het voorbije seizoen met Club Brugge. "We eindigden op de tweede plaats en we kwalificeerden ons voor de Champions League, maar eigenlijk is dat geen succes", zei Vossen.

En ook voor hemzelf was het een seizoen om snel te vergeten. "We hadden dit seizoen slechts een ambitie en dat was de titel pakken. Daarom zijn we teleurgesteld"

In totaal kwam Vossen, grotendeels door een langdurige blessure, slechts 705 minuten in actie. Maar ook toen hij fit was zette Leko hem vaak op de bank. "De coach was niet goed voor me. Nu is hij weg, dus volgend seizoen kom ik misschien weer meer aan spelen toe", zei hij.

Club Brugge \\ Middlesbrough
 
 
 
Reacties.