De Bruyne laat zich uit over Kompany: "Alles waar hij zich op toelegt, zal slagen" en "Ik vroeg hem of hij ooit eens iets makkelijks doet"

25 mei 2019 16:23

Kevin De Bruyne en Vincent Kompany pakten de voorbije jaren samen flink wat prijzen bij Manchester City, maar hun wegen zijn ondertussen gescheiden. Wat denkt hij van de nieuwe job van Vince The Prince?

"Ik heb Kompany eens gevraagd of hij ooit wel eens iets makkelijks doet", kon Kevin De Bruyne er wel om lachen op de KDB Cup in Drongen. "Het is snel gegaan voor Vince, maar hij zal zijn streng wel trekken, daar mag je zeker van zijn."

"Als hij de politiek zou inwillen, dan zou hij dat ook goed doen. Alles waar Vincent zijn tanden in zet, brengt hij tot een goed einde. Hij kent de structuur van Manchester City en heeft er tien jaar mee gewerkt, die structuur zal hij ook in Anderlecht willen neerpoten."

Hij zal de lat zo hoog leggen ... 

"Dat zal niet op 1-2-3 lukken natuurlijk, maar zoals ik hem ken, zal hij de lat zo hoog leggen dat de rest wel zal moeten volgen. Als hij zich ergens op toelegt, dan weet je al wat er zal gebeuren", aldus nog De Bruyne over zijn collega.

"Als hij wil slagen, dan zal hij slagen. Het is een mooi project voor hem en heel België moet eigenlijk blij zijn dat iemand met zo'n palmares terugkomt naar België. Daar wordt iedereen beter van."

Anderlecht \\ Manchester City \\ België
 
 
 
Reacties.