Snelle Europese uitschakeling van PSG breekt Duitser niet zuur op: contractverlenging tot medio 2021

25 mei 2019 14:27

Paris Saint-Germain behoudt het vertrouwen in de Duitse coach Thomas Tuchel. De 45-jarige ex-coach van Borussia Dortmund en Mainz heeft zijn contract tot midden 2021 verlengd.

Tuchel lag nog tot eind volgend seizoen onder contract in de Franse hoofdstad, maar beide partijen kiezen dus voor een langere overeenkomst. De Duitser tekent een jaar bij tot medio 2021 bij de club waar onder meer Rode Duivel Meunier en wereldsterren Neymar en Mbappé aan de slag zijn. 

PSG, dat vrijdagavond nog verloor, pakte dit jaar opnieuw de landstitel, maar toch lag Tuchel onder vuur door (alweer) een snelle uitschakeling in de Champions League. PSG ging er op het Kampioenenbal al in de achtste finales uit tegen Manchester United. 

'Fier en blij'

Tuchel is sinds juni 2018 coach van de Parijzenaars en volgde huidig Arsenal-coach Unai Emery op. "Ik ben heel blij en fier met mijn contractverlenging", laat de Duitser weten. "Bedankt aan de voorzitter en de club voor het vertrouwen in mij en mijn staf. Ik ben ervan overtuigd dat het beste nog moet komen voor onze club."

Bart Ver Elst

Ligue 1 \\ PSG \\ Reims
 
 
Reacties.