Wagner heeft zijn zegje gedaan, Vandenbempt waarschuwt: "Advocaat vertelde me dat er maandag een bom komt"


Foto: © photonews 25 mei 2019 22:26

Zaterdag deed bondsprocureur Kris Wagner zijn verhaal over het matchfixingschaal uit de doeken en hij was zijn strenge zelf. Maandag en dinsdag is het opnieuw aan de verdedigende partijen en misschien mogen we wel vuurwerk verwachten.

De tussenkomende partijen -Tubeke, Lokeren en Beerschot Wilrijk- hebben hun zegje nog niet mogen doen en krijgen daar maandag de kans toe. Ook de makelaars mogen zich dan laten vertegenwoordigen door hun advocaten en dinsdag is het opnieuw de beurt aan KV Mechelen, Waasland-Beveren en de makelaars voor een beknopte reactie.

Peter Vandenbempt volgt de zaak voor Sporza op de voet en kwam met een voorspelling. "Ik ben benieuwd, want ik heb me door een van de advocaten laten vertellen dat er maandag nog een bom zal komen", zei hij bij Sporza.

Hij verwacht ook dat er snel een uitspraak van de Geschillencommissie zal komen. "Ik denk dat dat tegen het einde van de week zijn, want er is ook nog een beroepsmogelijkheid bij het BAS en de voetbalbond wil dat iedereen voor het begin van de vakantie weet in welke afdeling hij aan de slag kan", besloot Vandenbempt.

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ Tubeke \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.