Nainggolan: "Het doet pijn om Tottenham in de finale van de Champions League te zien"

27 mei 2019 09:57

Inter Milaan eindigde op de vierde plaats in de Serie A en die geeft recht op Champions League-voetbal. In het huidige seizoen was de groepsfase het eindstation voor de Milanezen en daar heeft Radja Nainggolan het nog steeds moeilijk mee.

Inter Milaan was ingedeeld in groep B, samen met FC Barcelona, PSV en Tottenham Hotspur. Het leek een vlotte kwalificatie te zullen worden voor Radja Nainggolan en co, want Inter startte met een 6 op 6 aan de campagne en Tottenham bleef achter met 0 op 6.

Toch ging de club uit Noord-Londen samen met Barcelona door naar de achtste finales. "Er waren goeie en minder goeie zaken dit seizoen, maar het enige wat ik echt jammer vond was de uitschakeling in de Champions League", zei Nainggolan na de 2-1 zege tegen Empoli op de laatste speeldag.

"We sloten de groepsfase af met even veel punten als Tottenham. Daarom doet het een beetje pijn als je hen nu in de finale ziet staan", gaf de voormalige Rode Duivel toe. Op 1 juni spelen de Spurs de finale van het kampioenenbal tegen Liverpool.

Champions League \\ Tottenham \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.