"Hij is als een zoon voor me", "Als een grote broer" & "Ik hoop dat hij nog een jaartje blijft": Niemand ziet Mbokani graag vertrekken bij Antwerp

27 mei 2019 06:00

Er is nog niks officieel, maar de kans dat Dieumerci Mbokani bij Antwerp blijft wordt steeds kleiner. Na zijn puike prestatie tegen Charleroi gaf hij aan dat het zijn laatste match voor de Great Old was. Toch hopen ze bij de club dat hij nog minstens een jaar op de Bosuil blijft.

“Misschien was dat een handigheidje om te onderhandelen”, hoopte Lior Refaelov, want hij ziet Mbokani niet graag vertrekken. “Hij was zo goed dit jaar en is zo belangrijk voor het team. Zeker voor onze manier van spelen. Ik heb er een goed gevoel over dat hij toch nog een jaartje blijft. Ik hoop het echt.”

Hij is de beste aanvaller van het land

“Ik heb er geen woorden voor om hem te beschrijven. Hij is een andere categorie”, verklaarde Abdoulaye Seck vol bewondering. “Hij is als een grote broer voor me die me goede raad geeft en me vertelt wat ik moet doen. Naar iemand van zijn niveau luister ik graag.”

“Hij is voor mij een beetje als een zoon”, lachte Bölöni na de match. “Voor mij is hij de beste aanvaller van België. Mbokani is een van de steunpilaren van het team en hij is mede verantwoordelijk voor dit geslaagd seizoen.”

Antwerp \\ Charleroi
 
 
 
Reacties.