"Zou toch niet graag de kalendermaker voor volgend seizoen willen zijn": Krijgen we wel snel een uitspraak in 'Operatie Propere Handen'?


Foto: © photonews 29 mei 2019 19:39

Voor de Geschillencommissie Hoger Beroep moet het echte werk nu nog beginnen, want er moeten heel wat documenten worden bekeken. Komt er snel een uitspraak, en wat daarna?

Een uitspraak moet niet meteen verwacht worden, want de Geschillencommissie Hoger Beroep heeft serieus wat werk voor de boeg. "Ik sprak met de voorzitter van de Commissie en die zei dat het nog lang kan duren", aldus Pieter Huyberechts tegen Sporza.

Kalender

"Al de conclusies moeten immers weerlegd worden. Ik denk dat we blij moeten zijn als er tegen eind volgende week een uitsprak zal zijn", klonk het. Eerder was er nog sprake van een uitspraak tegen eind deze week of begin volgende week.

En ook na de uitspraak van de Geschillencommissie Hoger Beroep is de kous overigens nog niet af, want sowieso zullen teams naar het BAS trekken en in beroep gaan. "Ik zou toch niet graag de kalendermaker voor volgend seizoen willen zijn", besloot de juridisch expert van Het Nieuwsblad.

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ Tubeke \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.