Derde keer goede keer voor Anderlecht in strijd om Argentijnse spits?


Foto: © photonews 30 mei 2019 07:07

De kans dat Anderlecht Dieumerci Mbokani deze zomer terughaalt naar Brussel lijkt steeds kleiner te worden. Anderlecht zou daarom een derde poging willen wagen om een andere spits binnen te halen.

Zowel vorige zomer als afgelopen winter probeerde paars-wit Facundo Ferreyra binnen te halen. In de zomer was de intussen 28-jarige spits transfervrij op te halen bij Shaktar Donetsk, waar hij in het seizoen 2017-2018 dertig keer de weg naar doel vond in 42 wedstrijden.

Uiteindelijk bleek de combinatie van zijn tekenpremie en zijn loon onbetaalbaar voor Anderlecht en trok Ferreyra naar Benfica. Daar kwam hij amper aan spelen toe, waarna Michael Verschueren en co in januari een tweede poging waagden.

Op 31 januari werd hij echter voor anderhalf jaar uitgeleend aan Espanyol. Maar opnieuw werd het geen succes. Net als in de heenronde, scoorde Ferreyra ook in de terugronde amper één keer.

Volgens het Portugese Record  wil Espanyol de uitleenbeurt deze zomer al beëindigen en gaat Anderlecht deze zomer een derde poging wagen om de spits binnen te halen. Afwachten of het deze keer wel lukt voor Anderlecht én Ferreyra.

Primera Division \\ Anderlecht \\ SL Benfica \\ Espanyol Barcelona
 
 
 
Reacties.