Ook Sarri neemt afscheid van zijn vedette: "Je hebt twee-drie maanden nodig om Eden te begrijpen"

30 mei 2019 07:41

Normaal gezien hebben de fans van Chelsea een laatste keer kunnen genieten van Eden Hazard. Boos dat hij wil vertrekken, kunnen ze niet zijn, want hij kan naar één van de beste teams ter wereld en bezorgde hen bij zijn afscheid nog maar eens een prijs.

Een assist, een penalty en een mooie goal... Maurizio Sarri weet ook dat het een afscheidscadeau was. "Eden is een speciale jongen. Je hebt twee of drie maanden nodig om hem te begrijpen. Maar eens je hem begrijpt is het een goeie jongen. Ik wist al lang dat hij wil vertrekken. Op elke persconferentie moest ik zijn beslissing respecteren", aldus de Italiaan. 

Ook zijn eigen toekomst ligt nog niet vast. "Ik moet nog met de club bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb geluk dat ik in een van de beste ploegen in een van de beste competities van de wereld zit. Maar ik moet ook weten of de club tevreden is met mij. Ik denk wel dat ik het verdien om manager te blijven, maar mijn mening is daarvoor niet voldoende", sloot hij lachend af.

Europa League \\ Arsenal \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.