"Ik ben een Madridista": Sergio Ramos schept duidelijkheid over zijn toekomst bij Real Madrid

30 mei 2019 18:16

Er is de laatste dagen veel gezegd en geschreven over Sergio Ramos. Hij zou een vertrekwens hebben ingediend en een monsterloon uit China zou daarvan de oorzaak zijn. Met een officieel communiqué heeft de aanvoerder van Real Madrid alle geruchten de kop ingedrukt.

Duidelijker kon de boodschap van Sergio Ramos niet zijn. "Ik ben een Madridista en hier wil ik blijven spelen tot aan het einde van mijn carrière", zei de aanvoerder van Real Madrid op een speciaal ingelaste persconferentie.

Volgens de geruchten van de laatste dagen zou Ramos zijn zinnen hebben gezet op een lucratief contract in China en zou er wrevel zijn tussen hem en voorzitter Florentino Pérez. Tweemaal niet waar, aldus de 33-jarige centrale verdediger.

"Er is wel een aanbieding vanuit China geweest, dat klopt. Maar voor een hoog salaris doe ik het niet. Zelfs gratis zou ik voor Real Madrid spelen. Ik had wel wat twijfels over de club, maar dat heb ik uitgepraat met Pérez. Hij is als een vader voor me", stelde Ramos de fans van Real Madrid gerust.

Hannes Van Gael

La Liga \\ Real Madrid \\ Spanje
 
 
Reacties.