Aanvoerder bezorgt Real kopzorgen en zet Madrilenen opnieuw op het spoor van de Ligt

30 mei 2019 16:30

Matthijs de Ligt moet zowat de meest gegeerde speler van het moment zijn en Real Madrid de club die op het meeste topspelers jaagt. Toch werden beiden de laatste weken niet meer aan elkaar gelinkt.

De Ligt werd vooral geciteerd bij Barcelona, Bayern München en de topclubs uit de Premier League. Maar nu zou dus Real Madrid zich dus opnieuw in de strijd mengen. De reden? Sergio Ramos.

Volgens Mundo Deportivo heeft de aanvoerder de clubleiding onlangs laten weten dat hij graag naar China zou verkassen omdat hij een erg aanlokkelijk voorstel op zak heeft van een club die niet bij naam wordt genoemd.

Ramos en Real Madrid lagen al even op ramkoers nadat de Spanjaard in de heenwedstrijd van de 1/8e finale tegen Ajax een opzettelijke gele kaart pakte en daardoor de fatale terugwedstrijd miste.

De Chinese club zou echter niet in staat zijn om de gevraagde transfersom voor Ramos op te hoesten, door het vreemde transfersysteem in China. Real zal de miljoenen van de aanvoerder echter nodig hebben in de strijd om de Ligt.

Nederlandse Eredivisie \\ Ajax
 
 
 
Reacties.