Houding Heerenveen irriteert Anderlecht, maar dreigt zo wel Vlap mis te lopen

31 mei 2019 11:06

Anderlecht heeft een heel mooi bod gedaan op de 19-jarige Michel Vlap. Vijf miljoen euro, dat is al niet mis voor de 19-jarige creatieve middenvelder van Heerenveen. Dat werd echter zonder pardon geweigerd en de houding van de Superfriezen begint paars-wit te irriteren.

Anderlecht had een tegenbod verwacht, maar dat kwam er niet. Heerenveen weigert een prijs te plakken op hun toptalent en hoopt op een superbod van een club uit een grotere competitie. Dat is er momenteel echter niet en Anderlecht zou heel graag de transfer zo snel mogelijk afronden.

Vlap wil zelf ook naar België komen, maar zit zelf verveeld met de houding van zijn club. Die hebben het geld niet nodig omdat ze Kik Pierie en Arber Zeneli konden verkopen voor veel geld. De komst van Kompany zou de transfer voor Vlap nog wat interessanter gemaakt hebben, maar Heerenveen houdt het been stijf.

Omdat Anderlecht zijn voorbereiding begin juli wil starten met een volledige groep dreigen ze de piste te verlaten en zich op andere targets te richten. En momenteel zijn er voor Vlap geen concrete aanbiedingen van andere clubs.

Johan Walckiers

Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Heerenveen
 
 
Reacties.