"Liverpool moet Tielemans halen om Milner te vervangen" En Tielemans zelf? Die gaat rustig wandelen met zijn dochtertje in België

31 mei 2019 12:39

Het zou wel eens één van de grote transferverhalen in Engeland kunnen worden deze zomer: wie landt Youri Tielemans? De volledige Engelse top loopt te kwijlen op de middenvelder die bij Leicester City in korte tijd liet zien wat een meerwaarde hij kan zijn. Ook Liverpool houdt hem in het oog.

Voor ex-speler Danny Murphy is het duidelijk: "De grote clubs zoeken altijd wat er beter kan. Wel, James Milner is 33 en aan het einde van zijn contract. Misschien laten ze hem wel gaan. En dan zouden ze best voor Tielemans gaan. Hij kan een team beter laten spelen en in Liverpool zouden ze dol zijn op zo'n speler."

De manager van Tielemans heeft een drukke zomer, want alle ploegen willen met hem praten. Monaco - waar Tielemans absoluut niet naar wil terugkeren - vraagt zo'n 45 miljoen euro voor de 21-jarige middenvelder. En Tielemans? Die laat zijn entourage intussen rustig hun werk doen en enkel bij concrete voorstellen wil hij erover horen. Intussen geniet hij met zijn gezin in België en ging hij deze week nog rustig wandelen met zijn kindje in het domein van Beersel.

Premier League \\ Champions League \\ Liverpool FC \\ Tottenham \\ Manchester City \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.