Club Brugge én Simons reageren op berichtgeving: "Onjuist, net als enkele andere zaken in het artikel"


Foto: © photonews 01 juni 2019 13:42

Deze ochtend stond er in Het Nieuwsblad te lezen dat Timmy Simons en Club Brugge op het punt staan om uit elkaar te gaan omdat er voor de assistent geen plaats meer voorzien is in het team van Philippe Clement. Blauw-zwart kreeg zoveel reacties dat ze wel moesten reageren.

Hieronder het volledige communiqué: 

Club Brugge en Timmy Simons hebben met verbazing kennis genomen van het artikel van vandaag in Het Nieuwsblad.

Zonder met Club Brugge of Timmy Simons te hebben gesproken wordt melding gemaakt van het ‘genadeloos aan de deur zetten’ van Timmy . Daarnaast zou er, volgens datzelfde artikel, nog geen gesprek zijn doorgegaan. Dit is volledig foutief. Er werden reeds 2 gesprekken gevoerd en volgende week volgt een derde.

Met Timmy werd vorig jaar na het beëindigen van zijn fantastische spelercarrière  gestart met een nieuw hoofdstuk bij Club Brugge. Uit de hem aangeboden mogelijkheden van Academycoach, -stafmedewerker en verbindingsman staf en spelersgroep A-kern opteerde hij voor dat laatste. De actuele gesprekken kaderen in zijn verdere evolutie naar zijn uiteindelijke ambitie om als hoofdtrainer van een eerste elftal aan de slag te kunnen gaan.

Timmy Simons: “Ik heb ten aanzien van Club de ambitie uitgedrukt om ooit hoofdtrainer te willen worden. Uiteraard besef ik dat ik hiertoe nog een weg  heb af te leggen. Club en ik bespreken wat de juiste volgende stap zou kunnen zijn. Dit in onderling vertrouwen en vanuit wederzijds respect. Volgende week zetten we die gesprekken trouwens verder. Ik ben dan ook verbaasd dat er in het Nieuwsblad vandaag beweerd wordt dat er al een beslissing genomen is. Ik heb geen enkele journalist hierover te woord gestaan. Dit is onjuist net als een nog een aantal andere zaken in het artikel overigens."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.