Ex-doelman Cañizares start polemiek door zijn reactie op het overlijden van Reyes


Foto: © Photonews 02 juni 2019 20:58

Het overlijden van José Antonio Reyes heeft heel wat voetballers en fans aangezet tot het versturen van steunbetuigingen op sociale media. Maar niet iedereen dacht er zo over.

Santiago Cañizares -de doelman met de witte haardos, kent u hem nog?- was niet opgezet met de verheerlijking van voetballer Reyes op sociale media. De steunbetuigingen voor de overleden voetballer kwamen werkelijk van alle kanten. Dan was de reactie van de gewezen doelman van een iets andere aard.

"Met overdreven snelheid rijden is een verwerpelijke daad. In het accident waren er meer mensen betrokken dan alleen maar de chauffeur. Reyes verdient dat eerbetoon alsof hij een echte held is niet. Maar dat betekent niet dat ik het niet bijzonder jammer vind en dat ik voor hun zielen zal bidden."

Die reactie deed heel wat stof opwaaien op Twitter en de beledigingen aan zijn adres stroomden binnen. Cañizares verduidelijkte zich vervolgens:

"Ik wil alleen de ongevoeligheid veroordelen die zulke boodschappen met zich meebrengen en mensen aanzetten tot stilstaan bij de fouten dat we maken. Die houding gaat perfect samen met de rouw om zijn dood.

--> EINDE CARRIERE \\ Extremadura UD
 
 
 
Reacties.