🎥 De knuffel tussen Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson en zijn vader gaat de wereld rond en bewijst hoe relatief voetbal is

03 juni 2019 08:00

De emoties lopen altijd hoog op na een Champions League-finale, zowel in het winnende als in het verliezende kamp. Dat was afgelopen zaterdag niet anders. Het meest emotionele moment was misschien wel de omhelzing tussen Jordan Henderson en zijn vader.

Als aanvoerder van Liverpool mocht Jordan Henderson de beker in de lucht steken na de 0-2 zege tegen Tottenham. Die trofee naar de hemel gericht was al een onvergetelijk moment voor de Britse middenvelder, maar wat daarna volgde was misschien nog specialer.

Henderson zocht zijn vader langs de zijlijn op en begon hem innig te omhelzen. En daar ging een hele geschiedenis aan vooraf. Hendersons vader kreeg een vijftal jaar geleden een erg zwaar verdict bij de dokter: keelkanker.

Hij besloot om het niet meteen aan zijn zoon te vertellen en tijdens zijn behandeling wilde vader Brian niet dat Jordan hem kwam bezoeken. Zijn zoon mocht hem niet zien lijden. Brian Henderson heeft de kanker inmiddels overwonnen. Zo zie je maar hoe relatief voetbal soms kan zijn.

Champions League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.