Na Standard nog twee Belgische gegadigden voor Mile Svilar


Foto: © photonews 03 juni 2019 10:50

Vorige week konden we u al melden dat Standard geïnteresseerd was in Mile Svilar als opvolger voor Memo Ochoa. Volgens Portugese media zijn er nog twee Belgische clubs die hebben geïnformeerd naar de 19-jarige doelman.

Dat Standard een van de kandidaat-overnemers was voor Mile Svilar kon u vorige week al lezen op onze website. Een overstap naar een andere club zou wel eens in een stroomversnelling kunnen geraken, want volgens A Bola heeft Benfica de doelman op de transferlijst gezet, om uit te lenen wel te verstaan.

Diezelfde Portugese krant schreef ook dat drie Belgische clubs hebben geïnformeerd naar de jonge goalie die zijn opleiding bij Anderlecht genoot. Paars-wit heeft gepolst bij de Portugese landskampioen, evenals Antwerp.

De Great Old wil zo anticiperen op een mogelijk vertrek van Sinan Bolat, die de laatste tijd wordt gelinkt aan buitenlandse clubs. RAFC heeft met Jens Teunckens nog een doelman in de rangen die zich klaar voelt om ergens titularis te worden (daar leest u HIER meer over).

Anderlecht \\ Antwerp \\ Standard \\ SL Benfica
 
 
 
Reacties.