Harry Kane reageert erg teleurgesteld na de gemiste finale in de Nations League

07 juni 2019 08:20

Engeland stond bijzonder dicht bij een plek in de finale van de Nations League, maar moest in de verlengingen toch de duimen leggen voor Nederland. Het was de uitgelezen mogelijkheid voor de Engelsen om nog eens een toernooi naar zich toe te trekken.

Het is voor Engeland al geleden van 1966 zat ze nog eens in een finale van een groot toernooi stonden. Vorige zomer was Kroatië te sterk in de halve finale van het WK en in de eindfase van de Nations League botsten de Three Lions op een stug Oranje.

"Een zeer grote teleurstelling", reageerde aanvoerder Harry Kane bij The Mirror na de 3-1 nederlaag tegen Nederland. "Zeker omdat we bij de rust nog voor stonden. Daarna zijn we te diep teruggezakt en zijn we pas na de gelijkmaker weer beter gaan spelen."

De wedstrijd kwam er reeds enkele dagen na de finale van de Champions League, maar dat was voor Kane geen excuus. "Onze ploeg is goed genoeg, wie er ook speelt (geen enkele CL-finalist speelde, zeven finalisten startten op de bank, nvdr.). Op deze momenten in het seizoen moeten we er staan."

Hannes Van Gael

Nederland \\ Engeland
 
 
Reacties.