Op jonge leeftijd kreeg Siebe Schrijvers "gekke aanbiedingen"

09 juni 2019 09:47

Siebe Schrijvers is een van de grootste talenten van zijn generatie. De 22-jarige Limburger draait al een hele poos mee op het hoogste niveau in België en voert straks de nationale beloften aan op het EK in Italië en San Marino.

Siebe Schrijvers is niet iemand die zich snel gek zal laten maken. Dat dankt hij onder meer aan de nuchtere kijk op het leven van zijn gezin. "Moeder is leerkracht, vader werkt voor de technische dienst van Peer. Ze houden hun voeten op de grond, gelukkig maar. Ik heb al gekke aanbiedingen gekregen", vertelde Schrijvers in De Zondag.

Manchester City

"Toen ik vijftien was, kon ik in Engeland een contract tekenen voor tien keer zoveel geld als in Genk", ging de aanvoerder van de Rode Duivels U21 verder. "Onder meer van Manchester City. Ook andere ploegen, maar dat herinner ik me niet meer. Zulke dingen moet je aan Nico Vaesen, mijn manager, vragen."

Toch ging Schrijvers niet op dat aanbod in. "Dat was het beste voor mezelf. Ik speelde al sinds mijn achtste bij Genk en ik wou er niet vertrekken. Ik heb nooit voor het geld gekozen en zal dat ook nooit doen. Hoewel, later in mijn carrière misschien", besloot hij.

Club Brugge \\ België
 
 
 
Reacties.