De Ligt over Ronaldo: "Hij vroeg me of ik naar Juventus wilde komen"

10 juni 2019 08:10

Het was een opvallend beeld zondagavond. Na het laatste fluitsignaal in de Nations League-finale was er een kort gesprek tussen Cristiano Ronaldo en Matthijs De Ligt

De 19-jarige centrale verdediger van Oranje wordt door zowat elke Europese topclub begeerd en het leek ofdat Cristiano Ronaldo een charmeoffensief voerde om Matthijs De Ligt naar Juventus te laten komen.

De Ligt werd na de match gevraagd wat Ronaldo te vertellen had. Of hij naar Juventus wilde komen? "Misschien wel", zei De Ligt met een veelzeggend glimlachje bij NOS. "Ik verstond hem eerst niet. Ik schrok er een beetje van, dus daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd", ging de Ajacied verder.

Manchester United, PSG, Juventus, Barcelona... het lijstje met kandidaat-overnemers voor De Ligt is ronduit indrukwekkend. Maar zelf gaf hij aan dat hij nog niet wist waar zijn toekomst ligt. "De transferperiode begint ook pas over een tijdje, dus ik ga nu eerst lekker op vakantie en uitrusten. Ik laat het op me afkomen en dan zie ik het wel."

Hannes Van Gael

Serie A \\ Juventus \\ Nederland \\ Portugal
 
 
Reacties.