Oeps, Didier Deschamps? Franse bondscoach verklapt transfer van linksachter naar Real Madrid


Foto: © photonews 10 juni 2019 23:05

Real Madrid lijkt na Rode Duivel Eden Hazard, Luka Jovic en Eder Militao een vierde versterking voor volgend seizoen beet te hebben. Althans, dat verklapte de Franse bondscoach Didier Deschamps in aanloop naar de EK-kwalificatiematch tegen Andorra.

De wereldkampioen neemt het dinsdag op tegen Andorra, maar in aanloop naar het duel tegen het bescheiden Andorra maakte Didier Deschamps een transfer van één van zijn spelers bekend. Volgens de Franse bondscoach gaat linksachter Ferland Mendy volgend seizoen bij Real Madrid aan de slag. 

De 24-jarige verdediger maakte afgelopen seizoen het mooie weer bij Olympique Lyon, dat hem in 2017 voor 5 miljoen euro overnam van tweedeklasser Le Havre. "Twee jaar geleden speelde hij nog in de Ligue 2, maar nu gaat hij voor Real Madrid spelen", aldus Deschamps in de Franse media.

Real Madrid heeft de transfer nog niet officieel bevestigd, want binnen enkele dagen staan er nog medische proeven op de agenda. De Koninklijke zou volgens het Spaanse Marca een transfersom van een slordige 50 miljoen euro betalen voor Mendy. 

Ligue 1 \\ Primera Division \\ Lyon \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.