"Een verloren jaar": Musona laat zich uit over het voorbije seizoen en wil zelf beslissen over zijn toekomst


Foto: © photonews 10 juni 2019 08:49

Knowledge Musona heeft niet de beste periode gekend sinds zijn overstap van KV Oostende naar Anderlecht. De Zimbabwaan speelde weinig bij paars-wit en degradeerde op huurbasis met Lokeren.

De aanvallende middenvelder blikt in de media van Zimbabwe vooruit op de Africa Cup met zijn land en keek ook nog even terug op zijn jaar bij Anderlecht en Lokeren. "Ik speelde weinig en eerlijk gezegd vind ik het een verloren jaar", zei de 28-jarige Musona in The Standard.

"Ik vond het niet leuk vanwege de manier waarop ik door de club behandeld werd. Als voetballer is het niet makkelijk om al naar het volgende seizoen te kijken bij een club waar je geen kansen krijgt. Je weet niet wat ze met je van plan zijn", ging Musona verder.

Vertrekken bij Anderlecht of blijven, ík neem die beslissing.

Binnenkort staat hij met Zimbabwe op de Africa Cup. "Het is leuk om te spelen wanneer de mensen je graag zien, wanneer je geapprecieerd wordt en waar ik met een bevrijde geest kan spelen. Er zal altijd kritiek zijn, maar bij Zimbabwe is het voor 90% goede en voor 10% slechte. Waar ik nu speel (Anderlecht, nvdr.) is het andersom."

Bij Anderlecht zien ze hem graag vertrekken. "Ik heb nog geen aanbiedingen gekregen. Maar dat komt wel als ik een goed toernooi speel. Als er aanbiedingen zijn zal ik beslissen of ik vertrek of blijf. Maar ik zal die beslissing nemen", was hij resoluut.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.