De Vries neemt met Lokeren niet de makkelijkste club over en noemt de promotie geen prioriteit

10 juni 2019 09:48

Louis De Vries heeft met Sporting Lokeren niet de meest vanzelfsprekende club overgenomen. Er is nog heel wat werk aan de winkel, maar de overnemer heeft er alvast goesting in.

Olivier Deschacht zei dat Lokeren er slechter aan toe was dan bij zijn vorige periode bij de Waaslanders, 23 jaar geleden. "We willen een professioneel management op poten zetten bij Lokeren. En er is ook nood aan modernisereing, want de voetballerij is de laatste 20 jaar enorm geëvolueerd", zei Louis De Vries in De Zevende Dag.

Promotie geen prioriteit

De ex-makelaar weet dus wat te doen de komende maanden. "Ik ga een sterk team rond mij bouwen van ervaren mensen met knowhow gecombineerd met jonge wolven. Er is ook een budget om transfers te doen, maar ik neem vooral mijn netwerk mee. Zo hoop ik even goede spelers te kopen voor minder geld dan andere clubs."

Promoveren is zelfs geen prioriteit voor De Vries. "We zullen vanaf dag één daaraan proberen te werken, maar het zal ook van de tegenstanders en het competitieverloop afhangen. Het moet niet per se. We willen vooral weer een goede club zijn waar de mensen uit de regio naar toe komen en waar ze trots op zijn. En dan komt de rest vanzelf."

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.