Ajax bereikt akkoord met topclub over De Ligt: "Centrale verdediger twijfelt nog"

11 juni 2019 14:30

Wie wordt de volgende club van Matthijs de Ligt? Die vraag gaat al enkele weken de ronde. PSG leek de Nederlander binnen te halen, maar nu zou het toch FC Barcelona zijn dat een akkoord heeft bereikt met Ajax over De Ligt.

Catalunya Radio meldt dat FC Barcelona een akkoord heeft bereikt met Ajax over een transfer van De Ligt. De transfersom zou rond de 75 miljoen euro liggen. Alleen op persoonlijk vlak is er nog geen akkoord. 

Dat komt omdat De Ligt twijfelt of hij bij Barcelona wel aan genoeg speelminuten zal komen. "Ik ga nu tijdens de vakantie wat nadenken over mijn toekomst", aldus De Ligt. "Het is belangrijk dat ik een juiste keuze maak, dus ik ga mijn tijd nemen." 

Frenkie De Jong

Met Frenkie De Jong heeft FC Barcelona al een goede vriend van De Ligt binnengehaald. Toch wil dat volgens de centrale verdediger niets zeggen. "Ik vind het belangrijker dat ik veel wedstrijden kan spelen voor mijn nieuwe ploeg. Natuurlijk zou het leuk zijn om terug samen te spelen met De Jong, maar ik moet zien wat voor mij het beste is", besluit De Ligt.

Nils Wens

Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ Barcelona \\ Nederland
 
 
Reacties.