Enkele obstakels houden Hein Vanhaezebrouck van deal met Charleroi

12 juni 2019 09:44

Charleroi is er nog niet in geslaagd om een opvolger voor Felice Mazzu aan te trekken. Hein Vanhaezebrouck is nog steeds kandidaat nummer 1, al zijn er enkele obstakels.

Volgens Het Nieuwsblad zou Hein Vanhaezebrouck nog enkele twijfels hebben omtrent een avontuur als hoofdcoach van Charleroi. Hij is nochtans de gedoodverfde kandidaat om Felice Mazzu -naar Genk vertrokken- op te volgen.

Ten eerste is het aan Charleroi om een financiële inspanning te doen. Het gerucht over een jaarsalaris van bijna een miljoen euro doet de ronde, maar Mehdi Bayat ontkent dat.

Geen G5

Vanhaezebrouck zou om twee redenen twijfelen. De eerste houdt in de Charleroi -dat niet tot de G5 behoort- niet dezelfde werkomstandigheden en trainingsaccomodaties kan bieden als Anderlecht en Gent, de vorige twee clubs van de trainer.

Ten tweede zou Vanhaezebrouck bij Charleroi moeten samenwerken met Bruno, Perbet en Morioka, spelers met wie hij niet de beste band had bij zijn vorige clubs. Rond die laatste zou Charleroi zijn ploeg zelfs willen bouwen.

Voorlopig is het water tussen Charleroi en Vanhaezebrouck nog te diep en de tijd tot de start van de voorbereiding begint te dringen.

Charleroi
 
 
 
Reacties.