"Geen pact met het ongedierte, Bayat niet welkom": Standard lijkt boodschap fans steeds meer naast zich neer te leggen, ook Gent en Anderlecht doen zaakjes met makelaar


Foto: © photonews 14 juni 2019 17:15

Operatie Propere Handen eiste eind vorig jaar zijn slachtoffers, maar Mogi Bayat heeft zich door de affaire niet uit het lood laten slaan.

Een achttal maanden na de hetze is Mogi Bayat namelijk gewoon aan het werk zoals nooit tevoren. Met transfers aan alle kanten.

Trebel en Appiah die gelinkt worden aan Nantes, een van de 'huisclubs' van Bayat? Verstraete mogelijk naar Watford? Dat is zeker geen toeval. En de makelaar is nog met veel meer bezig, en dat mag ook - hij heeft geen beroepsverbod.

Fans boos

Het Nieuwsblad weet dat Bayat echter vooral zaakjes doet met Standard, waar hij vroeger vooral bij Anderlecht lijntjes lopen had. Met dank aan Michel Preud'homme. Amallah en Vojvoda kwamen al dankzij Bayat, Renard vertrok er als hoofd scouting.

Dat zijn plek werd ingenomen door Niçaise - een vertrouweling van Bayat volgens de krant - zegt genoeg over hoe de makelaar steeds meer macht verwerft bij de Rouches. De supporters gingen daar overigens al eens tegenin met een duidelijk spandoek. 

Anderlecht \\ KAA Gent \\ Standard \\ België
 
 
 
Reacties.