Miguel Van Damme komt met pakkende boodschap en heeft opdracht voor supporters: "Kan je niet enkel mij, maar nog vele anderen mee helpen"


Foto: © photonews 14 juni 2019 17:36

Hij tekende onlangs bij voor Cercle Brugge, maar nu is Miguel Van Damme opnieuw getroffen door leukemie. In een pakkende boodschap via de sociale media deelde hij zijn verhaal en had hij een belangrijke oproep voor de supporters.

Miguel Van Damme (25) vocht al eens met succes tegen leukemie en kreeg dit seizoen zelfs opnieuw wat speelkansen als tweede keeper na Nardi. 

Onlangs verlengde hij zijn contract bij De Vereniging nog met een jaar, maar nu kwam de doelman van Cercle Brugge met slecht nieuws: de kanker is terug en werd gevonden tijdens de medische tests met oog op het nieuwe seizoen.

Blijven vechten

"Ik kom met niet zo goed nieuws. Ik ben dinsdag opnieuw opgenomen in het ziekenhuis", opende Van Damme zijn pakkende boodschap over het slechte nieuws dat hij van de dokters kreeg. Waarop hij uitlegt wat hem allemaal te wachten staat de komende weken en maanden.

Hij heeft ook een boodschap voor de supporters: "Er zal een beenmergtransplantatie komen, waarvoor nu al donors worden gezocht wereldwijd. Laat jullie zeker ook registreren als donor bij het Rode Kruis, daar kan je ook veel andere mensen mee helpen. Ik zal er altijd voor blijven vechten, al wordt het een lange strijd."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik zal zeker nooit opgeven 🙏🏼💪🏻

Een bericht gedeeld door Miguel Van Damme (@miguelvd16) op

Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.