Malinovskyi is boos op KRC Genk, definitieve breuk nakend?: "Voel me bedrogen"


Foto: © photonews 16 juni 2019 19:34

Bij KRC Genk staat er heel wat te gebeuren deze transferzomer, al willen Dimitri De Condé en co zoveel mogelijk spelers laten blijven. En dus spelen ze het spelletje hard, tot onvrede van Ruslan Malinovskyi.

Ruslan Malinovskyi staat in concrete belangstelling van Atalanta Bergamo, maar Genk laat hem voorlopig onder de twintig miljoen euro niet vertrekken.

En dat zint de middenvelder niet: "Genk beloofde me dat ze me niet zouden tegenhouden deze zomer als ik zou willen vertrekken. Daarom voel ik me bedrogen", aldus Malinovskyi tegen Het Nieuwsblad.

Zie mezelf echt niet blijven na alles wat er gebeurd is

"Ik voel me verraden als ik zie dat ze nu zo'n prijs voor me vragen, terwijl ik deze winter zelf mijn woord had gegeven om te blijven en Genk kampioen te maken. Ik wilde op een goede manier vertrekken, maar dat wil Genk blijkbaar niet. Ik vraag hen om hun beloftes na te komen."

"Ik klink misschien emotioneel, maar ik voel me hopeloos en ik zie mezelf niet meer voor Genk voetballen. Ik kan echt niet blijven na alles wat er gebeurd is", is hij duidelijk. Malinovskyi zelf heeft nog een contract tot 2022 in Genk, maar zal meer dan waarschijnlijk vertrekken.

Serie A \\ KRC Genk \\ Atalanta \\ Sampdoria
 
 
 
Reacties.