'PSG wil gigantisch bedrag neertellen voor voormalig Genk-middenvelder'

17 juni 2019 13:38

Paris Saint-Germain wil diep in de buidel tasten voor Lazio-ster Sergej Milinkovic Savic, dat meldde de Franse betaalzender Canal+ vanmorgen. De Franse topclub zou 75 miljoen euro willen bieden, Lazio Roma hoopt echter op een bedrag van 100 miljoen euro.

Volgens het Franse medium Canal+ zal zaakwaarnemer Mateja Kezman deze week in gesprek gaan met de sportief directeur van PSG, Leonardo. Voor Lazio Roma zou Milinkovic-Savic de duurste uitgaande transfer van de club kunnen worden. 

Lazio-voorzitter Claudio Lotito gaf eerder in een interview ook al aan niemand tegen zijn zin bij de club te zullen houden. "Indien een speler een nieuwe uitdaging wil aangaan, gaan wij die niet in de weg staan. We gaan geen transferonderhandelingen houden in de kranten, maar alle clubs erkenden dat hij de beste middenvelder was dit seizoen in de Serie A." 

Middenvelder van het jaar 

Sinds het vertrek van Milinkovic-Savic in de zomer van 2015 bij Racing Genk ontpopte hij zich tot een van de beste middenvelders ter wereld. Dit seizoen werd hij dan ook verkozen tot beste middenvelder van het seizoen in de Serie A. 

Eerder waren ook al  Manchester United en Juventus in de markt voor Milinkovic-Savic, maar de Franse hoofdstad lijkt nu toch zijn volgende bestemming te worden. 

Arjen T'Sjoen

Ligue 1 \\ Serie A \\ KRC Genk \\ PSG \\ Lazio
 
 
Reacties.