Blijft superster dan toch bij Manchester United? Solskjaer wil hem de kapiteinsband aanbieden

17 juni 2019 14:35

Het wordt een onzekere transferzomer voor Paul Pogba. De Franse superster zou graag vertrekken bij Manchester United, maar daar wil de Engelse topclub niets van weten. Solskjaer gaat er dan ook alles aan doen om hem in de rangen te houden.

Volgens SkySports wil Solskjaer Pogba graag houden. Hij ziet de Fransman namelijk als een sleutelspeler op het middenveld. Ook het bestuur wil hem graag houden. Ze zijn dus niet onder de indruk van de uitlatingen van Pogba. Hij vertelde namelijk eerder deze week dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. 

Solskjaer wil heel ver gaan voor Pogba. Hij wil de Fransman zelfs de kapiteinsband aanbieden. De manager hoopt zo Pogba te kunnen overtuigen om in Manchester te blijven. Pogba was al een tijdje vice-kapitein van de club, maar na een ruzie met Mourinho werd die status weer afgenomen.

Pogba kreeg heel wat kritiek dit seizoen, maar zijn statistieken zijn wel indrukwekkend. Hij speelde in totaal 47 wedstrijden en daarin scoorde hij 16 doelpunten en gaf hij 11 assists. Real Madrid en Juventus zouden hem er heel graag bij hebben.

Nils Wens

Premier League \\ Serie A \\ La Liga \\ Manchester United \\ Juventus \\ Real Madrid \\ Frankrijk
 
 
Reacties.