Wat verwachten de Spanjaarden en sterspeler Ceballos van het duel tegen België?

18 juni 2019 22:13

Zowel voor Spanje als voor België is het woensdag de match van de laatste kans. 'La Rojita' heeft enkele sterren in de rangen en is favoriet, al zijn bondscoach Luis de la Fuente en Dani Ceballos wel op hun hoede.

“We hebben enkele spelers doorgelicht en we zijn op de hoogte van hun organisatie en snelheid. België heeft enkele goede spelers en we zullen het beste van onszelf moeten geven om te winnen”, citeerde Marca Martín Aguirregabiria op de persbabbel daags voor de match.

“Het is een team dat snel en verticaal speelt en ik denk dat de druk op ons zal liggen”, blikte Dani Ceballos vooruit op de match. “Voor ons is het een kans om de nederlaag tegen Italië door te spoelen, maar we zullen op onze hoede moeten zijn, want België heeft onlangs nog van Italië gewonnen in een oefenpot.”

Genieten en afmaken

En waaraan verwacht bondscoach Luis de la Fuente zich? “Bang? Nee! We hebben wel respect voor de tegenstrever. Individueel hebben ze veel talent, maar hun grote sterkte is het collectief.”

De kans om op een counter te lopen tegen België is dus groot. “Ze voelen zich goed in de organisatie, maar wij zullen trouw blijven aan onze stijl. We gaan proberen om te genieten van de partij en we willen het afmaken”, besloot De la Fuente.

Hannes Van Gael - Manuel Gonzalez

België \\ Spanje
 
 
Reacties.