OFFICIEEL: KVC Westerlo heeft een nieuwe eigenaar en doet ambitieuze (extra-) sportieve doelstellingen uit de doeken

18 juni 2019 17:55

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu door KVC Westerlo zelf bevestigd. Oktay Erçan wordt de nieuwe eigenaar van de Kemphanen en Hasan Cetinkaya wordt de vice-voorzitter, die elke dag op de club aanwezig zal zijn.

Op het digitaal huis doet KVC Westerlo zijn plannen uit de doeken en die klinken ambitieus: "Hasan heeft al tientallen jaren ervaring bij onder andere de Turkse topclub Fenerbahçe. Hierdoor heeft hij ook een groot netwerk opgebouwd, waardoor hij een enorme aanwinst is voor de club." 

"Het dagdagelijkse bestuur blijft in handen van Wim Van Hove. Uiteraard blijft ook Bob Peeters op post voor het sportieve luik. Ann Maerten wordt de financieel verantwoordelijke en Kurt Van Diest blijft de verantwoordelijke van de jeugdopleiding."

Ambitieuze doelen

"KVC Westerlo wil in de toekomst de club van de streek worden, waarbij het familiale aspect en de gezelligheid daarrond, een belangrijke rol gaan spelen."

 Binnen de 3 jaar deel uitmaken van de 16 topclubs van België
• Het onderhouden en versterken van de ontwikkeling van de jeugd
• Een garantie van de continuïteit van de club, door een realistische financiële structuur
• De focus leggen op de sociale dimensie van het voetbal en het doel om van voetbal in het algemeen, een sociaal project te maken
• Een duidelijke synergie tussen de A-kern, jeugd, supporters en alle andere partijen binnen de club.

Infrastructuur en uitbouw spelerskern

"Ook de infrastructuur wordt onderhanden genomen. Binnenkort kunnen we jullie al laten kennis maken met het eerste project."

"Een volledig nieuw administratie-en jeugdcomplex zal weldra in gebruik genomen worden.
Wat het sportieve luik betreft: er werden al 3 nieuwe jeugdtalenten vastgelegd, en er wordt werk gemaakt om onze A-kern op korte tijd een extra kwaliteitsinjectie te geven."

Clint Vens

Westerlo
 
 
Reacties.