OFFICIEEL: Luka Elsner verlaat Union en trekt naar Franse eersteklasser


Foto: © photonews 18 juni 2019 20:11

Luka Elsner wordt beloond voor het mooie parcours dat hij met Union heeft afgelegd. De 36-jarige Sloveen verlaat de club uit 1B en zal volgend seizoen trainer worden van SC Amiens, een Franse eersteklasser.

Op de webstek van Union werd het nieuws zopas gecommuniceerd. Union geeft mee dat ze er alles aan gedaan hebben om de trainer te houden, ondanks interesse uit binnen-en buitenland voor de jonge coach. De club heeft begrip voor de keuze van Elsner en wenst hem veel succes in dit nieuwe avontuur.

Luka Elsner, amper 36 jaar, maakte afgelopen seizoenen indruk met het aanvallende voetbal hij zijn ploeg liet spelen.Spelers als Niakaté, Tau en Selemani kwamen onder zijn hoede volledig tot ontbolstering. Onder meer Charleroi zag in de Sloveen een waardige opvolger voor de naar Genk vertrokken Felice Mazzu.

Elsner kiest echter voor een buitenlands avontuur: hij trekt naar Amiens SC. De ploeg behaalde dit seizoen een vijftende plaats in de Ligue 1, en verzekerde zich zo van een verlengd verblijf in de hoogste Franse divisie.

 

Ligue 1 \\ Charleroi \\ Union SG \\ Amiens
 
 
 
Reacties.