Geen nieuwe stunt? 'Biglia stuurt Anderlecht wandelen'

18 juni 2019 20:11

Op sociale media en op de spreekwoordelijke geruchtenmolen wordt naam van Lucas Biglia meermaals in verband gebracht met RSC Anderlecht. En jawel, paars-wit gooide een lijntje uit naar de voormalige sterkhouder.

Lucas Biglia vertrok in 2014 in het Astridpark. SS Lazio telde destijds een slordige acht miljoen euro neer voor de toenmalige aanvoerder van Anderlecht. Na de terugkeer van Vincent Kompany naar de oude stal hoopten een pak fans ook op de krabbel van de 33-jarige Argentijn.

Biglia heeft dan wel nog een jaar contract bij AC Milan, maar de 58-voudig international gaf al aan dat zijn toekomst elders ligt. Bovendien willen de Milanezen af van zijn zware contract. 

Marc Coucke en Michael Verschueren deden volgens onze bronnen effectief een poging om Biglia terug naar Brussel te halen. De middenvelder was gecharmeerd door zijn ex-club, maar zag het niet zitten om uit te bollen in België. 

(Olie)dollars verzamelen

De interesse van Olympique Marseille en enkele Turkse topclubs zal daar wellicht voor iets tussen zitten. Ook een avontuur in de woestijn - lees: oliedollars verzamelen - of een tripje in de Verenigde Staten is lucratiever dan een terugkeer naar de pintjesliga.

Redactie

Serie A \\ Anderlecht \\ AC Milan
 
 
Reacties.