De Sutter reageert op opdoffer: "Het bestuur beloofde een telefoontje, maar..."


Foto: © photonews 19 juni 2019 13:53

KV Oostende heeft geen plaats meer voor Tom De Sutter. De kustjongens willen hun centen liever aan een jonger alternatief slijten, maar de 34-jarige spits wil van geen opgeven weten. "Ik speel veel te graag voetbal."

Cercle Brugge, RSC Anderlecht, Club Brugge, Bursaspor, Sporting Lokeren, KV Oostende en tussendoor veertien caps bij de Rode Duivels. Tom De Sutter heeft de adelbrieven voor het uitkiezen. Een club daarentegen...

Ook bij KV Oostende is er geen plaats meer voor De Sutter. Nochtans toonde de 34-jarige aanvaller vorig seizoen dat hij het doel nog steeds weet staan. Een vervelende blessure gooide echter roet in het eten. 

Het bestuur beloofde een telefoontje, maar... - Tom De Sutter

"Ik had niet verwacht dat ik geen contractvoorstel meer zou krijgen", vertelt De Sutter bij Sporza. "Ik had een mondelinge overeenkomst met inmiddels vertrokken Hugo Broos."

"Het bestuur beloofde me toen dat ik een telefoontje zou krijgen als er nog budget was, maar ik heb helemaal niets meer gehoord. Nochtans voelde ik vorig seizoen dat ik het niveau nog zonder problemen aankon."

De Sutter is echter vastberaden. "Ik wil nog enkele jaren voetballen. Mijn zaakwaarnemer is momenteel volopl aan het werk. Het financiële aspect? Over centen heb ik nooit gediscussiërd. Ik wil me gewoon amuseren op het veld."

KV Oostende
 
 
 
Reacties.