Gepassioneerde Walem stuurt zijn jongens nog een laatste keer de wei in: "De mooiste job ter wereld, van betere omstandigheden kan je niet dromen"

21 juni 2019 18:24

Er staat in principe niets meer op het spel voor de jonge Rode Duivels. Geen verwachtingen, gewoon bevrijd spelen. Dat is het motto voor de Jonge Duivels voor de derde groepswedstrijd op dit EK, behoudens een mirakel ook hun laatste match.

Wat het nog mooier maakt, is dat België na twee matchen in een schaars gevulde arena nu voor een vol huis aan de bak moet. "Schitterend toch", glunderde Johan Walem op de persbabbel daags voor de partij tegen gastland Italië.

Mooiste job

"We mogen het voor 22.000 mensen opnemen tegen Italië, tegen zo'n grote namen...", aldus de bondscoach die zelf al zin kreeg om op het veld te gaan staan. 

"Ik kan me niet inbeelden dat de jongens gestresseerd zullen zijn. Ze moeten gewoon voetballen. Het is de mooiste job van de wereld. Van betere omstandigheden kan je niet dromen", klonk Walem gepassioneerd. Dat is de boodschap die hij zaterdag aan zijn spelers zal meegeven.

Manuel Gonzalez - Hannes Van Gael

België \\ Italië
 
 
Reacties.