📷 Ruud Vormer onder de indruk van omstandigheden: "Dat zijn we niet gewoon in Jan Breydel"

21 juni 2019 21:04

Ruud Vormer zal ook in het nieuwe seizoen de fiere aanvoerder zijn van Club Bruggen en de leider die zijn ploeg naar de titel moet loodsen. Ook de Nederlander is onder de indruk van de omstandigheden die voor de spelers van de vicekampioen gecreëerd worden.

Vormer voelt zich al helemaal thuis in het Belfius Basecamp in Knokke-Heist, zo blijkt uit een reactie na de training bij Het Laatste Nieuws. De omstandigheden om in te werken mogen gezien worden. "Super. Fantastisch. Ik denk dat we echt niet mogen klagen als voetballers. We gaan er lekker gebruik van maken. Ervan genieten en hopelijk geeft het een boost voor ons."

Veel licht

Een mooi kunstgrasveld kan de spelers ongetwijfeld bekoren, maar vooral binnenshuis is er heel wat voorhanden. "Ik ben toch wel onder de indruk. Zeker als je binnen stapt. Het is zo groot en er is zoveel licht. Dat zijn we niet gewoon in Jan Breydel, waar het kleiner en donkerder is."

Het is nu niet dat Vormer een extra prikkel nodig had. "Ik geef elke dag het maximum. Het motiveert dus niet extra, maar je kan wel andere oefeningen doen dan in Jan Breydel. Ik heb een goed gevoel bij de coach en we gaan er hopelijk een mooi seizoen van maken."

Kevin Vanbuggenhout

Club Brugge
 
 
Reacties.