Turkse vicevoorzitter stelt supporters van Westerlo gerust en geeft aan welk type spelers hij wil verwelkomen


Foto: © photonews 22 juni 2019 09:06

Het is inmiddels bekend wat de ambities zijn van de nieuwe Turkse eigenaar van. Oktan Ercay wil binnen de drie jaar met de Kempense club de promotie naar 1A verwezenlijken. Zijn vicevoorzitter Hassan Cetinkaya geeft wel aan dat de nieuwe bestuurders tegelijkertijd realistisch zijn.

Cetinkaya zal elke dag op de club zijn en stond de regionale zender RTV reeds te woord. "Het is een gevoel dat me naar hier trekt: het stadion, de club en de ambities van de voorzitter. Ik ben zeker dat de structuur binnen drie jaar veel beter zal zijn", is Cetinkaya optimistisch. 

We willen niet boven de wolken vliegen - Hassan Cetinkaya

Buitenlandse invloeden zijn ze in de Kempen niet meteen gewoon, maar de vicevoorzitter stelt iedereen gerust. "Natuurlijk dromen we niet en gaan we geen domme dingen doen. We willen niet boven de wolken vliegen. We willen stap voor stap gaan en iets sterk opbouwen zodat de club geen financiële crisis meer meemaakt. We moeten terug een spirit opbouwen, samenwerken en een familie zijn."

Dat moet zich dan ook vertalen in het transferbeleid. "We zijn realistisch. We hebben bescheiden, goede spelers nodig. We brengen spelers naar hier die willen vechten voor Westerlo, die willen spelen voor Westerlo. Die het belang kennen van deze club. Daar besteden we aandacht aan."

Westerlo
 
 
 
Reacties.