Hummels keert terug naar Dortmund, maar Engelse topclub wilde heel ver voor hem gaan: "Ze boden hem een hoger salaris"


Foto: © Photonews 22 juni 2019 20:58

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Mats Hummels zou terugkeren naar Dortmund. Toch had het er helemaal anders kunnen uitzien, want naar verluidt zou Manchester United hevig aan de mouw van Hummels getrokken hebben.

Mats Hummels keert terug naar zijn oude stal. Hij begon zijn carrière bij Bayern München. Dan werd hij uitgeleend en definitief over gekocht door Dortmund. Enkele seizoenen geleden trok hij weer naar Bayern om dan nu de cirkel af te werken door terug te keren naar Dortmund. Een speciale carrière dus voor de centrale verdediger. 

Toch had die laatste stap er helemaal anders kunnen uitzien. Volgens Bild zou Manchester United serieuze interesse getoond hebben in Hummels. Hij kreeg een hoger salaris aangeboden, maar kiest toch voor een transfer naar Dortmund. 

Champions League

Deelname aan de Champions League was voor Hummels blijkbaar cruciaal in zijn keuze. Manchester United speelt volgend seizoen Europa League en voor hem was Champions League absolute prioriteit. Vandaar de keuze voor Dortmund. 

Premier League \\ Bundesliga \\ Manchester United \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.