Vertrek Tomiyasu toch al een stuk dichterbij: STVV en Italiaanse ploeg komen nader tot elkaar

24 juni 2019 19:51

Takehiro Tomiyasu beleefde in Sint-Truiden het seizoen van de doorbraak en dat zou hij nu wel eens verzilverd kunnen zien met een overgang naar een topcompetitie. Het is vooral Bologna dat concrete interesse toont. De Italianen hebben alvast progressie gemaakt sinds het eerste geweigerde bod.

Bij de Limburgers waren ze niet wild van het eerste voorstel dat ze ontvingen van Bologna. De tiende uit de Serie A wilde zes miljoen geven voor de Japanner. Veel te weinig, vonden ze bij STVV. De ploeg van Marc Brys hoopt zo'n tien miljoen euro te vangen voor zijn smaakmaker.

Bod flink opgetrokken

Het verschil tussen vraag en aanbod was dus groot. Toch is een transfer inmiddels al een stuk realistischer, weet Het Belang van Limburg. Volgens de krant zijn beide clubs al flink tot mekaar genaderd. Dat komt vooral wegens een inspanning langs de kant van Bologna, dat zijn bod zou hebben opgetrokken naarr negen miljoen euro.

Wat betekent dat er nog een miljoentje te overbruggen valt. Voorlopig wil Sint-Truiden nog niet inbinden en blijft het tien miljoen vragen voor zijn verdediger.

Kevin Vanbuggenhout

Serie A \\ STVV \\ Bologna
 
 
Reacties.