Jonge Ghanees cruciale pion in transferdossier Benito Raman

24 juni 2019 08:53

In Duitsland houden de geruchten hardnekkig aan over een transfer van Benito Raman naar Schalke 04. Bij zijn huidige club Fortuna Düsseldorf ontkennen ze die overgang in alle toonaarden en willen ze Raman aan zijn contract houden. Hoe lang dat nog gaat duren, is maar de vraag.

Bij Bild schijnen ze te weten dat er ondanks de uitlatingen uit Düsseldorf nu toch schot in de zaak komt. Dat zou alles te maken hebben met Bernard Tekpetey. De 21-jarige Ghanees speelde al sinds 2016 voor Schalke, maar kwam het afgelopen seizoen uit voor SC Paderborn in de Duitse tweede klasse.

Pasmunt

Daar kende Tekpetey een goed seizoen en Schalke neemt hem deze zomer terug over voor een bedrag 2,5 miljoen euro. Mogelijk om hem meteen weer te verpatsen. Schalke zou Tekpetey willen gebruiken als pasmunt om zo alsnog de transfer van Raman te kunnen forceren.

Tekpetey gaat in dat geval Gelsenkirchen verlaten voor Düsselforf terwijl Raman de omgekeerde beweging kan maken. Schalke zou dan, zoals eerdere berichten al aangaven, negen miljoen euro neertellen voor onze landgenoot.

Kevin Vanbuggenhout

Bundesliga \\ FC Schalke 04 \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.