Nóg een verdediger van Club Brugge op de lijst van Bologna

26 juni 2019 19:29

Bologna wil deze zomer blijkbaar absoluut een centrale verdediger uit de Jupiler Pro League inlijven. Nu wordt er namelijk al een vijfde verdediger uit onze competitie aan de Italiaanse club gelinkt.

Volgens Sky Italia staat Stefano Denswil namelijk in de belangstelling van Bologna. De Italianen zouden volgens De Telegraaf om en bij de zeven miljoen euro willen neertellen. 

De interesse in Takehiro Tomiyasu van Sint-Truiden was al langer bekend, maar woensdag voegde  La Gazzetta dello Sport daar nog eens drie namen aan toe. De interesse in Denswil zou echter concreter zijn. 

Denswil speelde sinds zijn achtste voor Ajax. Hij speelde er 39 wedstrijden in de hoofdmacht, alvorens in januari 2015 transfervrij naar Club Brugge te trekken.

Hij speelde intussen 177 wedstrijden voor Club. De 26-jarige centrale verdediger ligt nog maar één seizoen onder contract in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge haalde met Odilon Kossounou wel al een andere centrale verdediger binnen. De achttienjarige Kossounou komt voor 2,8 miljoen euro over van het Zweedse Hammarby IF.

Simon Wauters

Serie A \\ Club Brugge \\ Bologna
 
 
Reacties.