Speelt Kompany cruciale rol bij komst Nederlands toptarget? "Best wel kicken dat hij me volgde"

27 juni 2019 06:41

Er is nog steeds geen doorbraak in het dossier van Michel Vlap. Anderlecht en Heerenveen zijn nog niet tot een akkoord gekomen en dat speelt in het hoofd van de Nederlander. Dat gaf hij onlangs toe in een interview.

"Ik wil duidelijkheid, ik wil weten waar ik aan toe ben. Nu hang ik er voor mijn gevoel tussenin, dat vind ik best wel lastig", zei Michel Vlap bij Voetbal International over zijn toekomst. De middenvelder kan naar Anderlecht, maar tot dusver is er nog geen akkoord tussen Heerenveen en RSCA.

Hij belde me op en zei dat hij me had zien spelen.

"Ik heb ambities en ik vind Anderlecht een fantastische club. Ik denk dat dit een ideale stap is voor mij. Maar de clubs moeten er dus nog uit komen, we zien wel wat er gaat gebeuren", ging Vlap verder.

Misschien kan Vincent Kompany wel een bepalende rol spelen in het transferdossier. "Ik heb met Vincent Kompany gebeld. Ik vind het belangrijk wat voor persoon er voor de groep staat, dan weet je waar je aan begint. Kompany belde mij op en zei dat hij me had zien spelen en me volgde. Dat is wel kicken", gaf Vlap toe.

Hannes Van Gael

Anderlecht \\ Heerenveen
 
 
Reacties.