Arsenal wil een nieuwe flankaanvaller: "Twee kandidaten op het oog"


Foto: © photonews 29 juni 2019 21:30

Arsenal is op zoek naar versterkingen en zou vooral één positie serieus willen versterken. Ze zoeken nog een flankaanvaller en daarbij zouden ze uitgekomen zijn bij twee kandidaten: Wilfried Zaha en Keita Balde.

Wilfried Zaha speelde een uitstekend seizoen bij Crystal Palace en hij zou naar eigen zeggen klaar zijn voor een stap hogerop. Arsenal wil die kans wel geven aan de Ivoriaan. Ze zouden eerstdaags een bod uitbrengen. 

Het zou een domper zijn voor Crystal Palace, want ze verloren vandaag al een ander goudhaantje aan een Engelse topclub. Wan-Bissaka is namelijk voor zo'n 50 miljoen pond verkocht aan Manchester United. 

Ook Keita Balde staat op het lijstje. Hij speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Inter Milaan, maar de moederclub van Keita Balde, AS Monaco, zou tussen de 25 miljoen en de 28 miljoen pond willen voor de aanvaller. 

Keita Balde speelde 24 matchen in het shirt van Inter Milaan het voorbije seizoen. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Inter Milaan gaat de aankoopoptie niet lichten, dus de weg ligt open voor Arsenal.

Premier League \\ Arsenal \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.