'Manchester City gaat een gigantisch bedrag neertellen voor Atletico Madrid-middenvelder'

30 juni 2019 17:16

Manchester City is voorlopig nog erg kalm gebleven op de transfermarkt. Daar lijkt nu verandering in te komen. Atletico Madrid-middenvelder Rodri moet de eerste grote versterking van de zomermercato worden.

Rodri staat al een hele tijd in de belangstelling van The Citizens. De club uit Manchester heeft 70 miljoen euro over voor de Spanjaard die vorig jaar nog maar overkwam van Villarreal. Atletico Madrid betaalde toen 22 miljoen euro en lijkt dus op een jaar een kleine 50 miljoen euro winst te maken.

De Spaanse international Rodri moet voornamelijk de concurrentie met Fernandinho gaan aanscherpen. De Braziliaan is intussen 34 en er is nood aan concurrentie. Volgens verschillende Britse media zou Rodri morgen al voorgesteld worden.

Ante Rebic

Zelf is Atletico Madrid ook van plan om zichzelf goed te versterken. Het is al een hele poos in onderhandeling met de Portugese sensatie van SL Benfica Joao Félix.  Daarnaast zou volgens L'Equipe en Sky de Spaanse topclub ook 40 miljoen euro overhebben voor Ante Rebic. De Kroaat was dit seizoen aanvalspartner van Luka Jovic bij Eintracht Frankfurt.

Arjen T'Sjoen

Premier League \\ Manchester City \\ SL Benfica \\ Eintracht Frankfurt
 
 
Reacties.